header_maximemeijland
Zie ook:
Delen

VIDEO: Dochter Maxime Meiland zet schaar in lange lokken en gaat voor korte bob

Maxime verrast al haar volgers met wat beelden van Claire bij de kapper. De kleine meid is van lang haar naar een korte bob gegaan. Wat staat het haar schattig!

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen, na hun deelname aan ‘Ik Vertrek’.

Maxime heeft ondertussen een heel leven opgebouwd met haar man Leroy Molkenboer en haar twee kinderen, Claire en Vivé. Samen met haar gezin woont zij in Noordwijk. Toch gaat de familie Molkenboer nog regelmatig langs bij Martien en Erica.

Claire bij de kapper

Claire, de oudste dochter van Maxime, staat bekend als het schattige meisje met haar lange blonde haren. Aan dat laatste komt vandaag een einde, want Claire is vandaag met haar moeder bij de kapper langs geweest en toen heeft zij de schaar in haar lange, blonde lokken laten zetten. Maxime deelt eerst een video, waarop te zien is dat de schaar rustig door Claire’s haren gaat. Aan de brede glimlach op haar gezicht te zien, heeft de kleine meid er zin in. Vervolgens deelt Maxime een voor- en na foto, waarop het resultaat te zien is. Wow; wij zien op de tweede foto een compleet andere Claire, want er is echt een heel bos haar afgeknipt. Zo súper schattig om haar trotse gezichtje te zien na afloop. Lief, knap meisje is het ook!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland