Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

WHAT? Maxime Meiland en Leroy zetten villa na 8 maanden te koop

Maxime, Leroy en de kinderen wonen hier helemaal nog niet zo lang, maar toch blijkt het niet hun droomhuis te zijn.

Meilandjes

Martien, Erica, Maxime en Montana Meiland deden in 2007 mee aan het programma ‘Ik Vertrek’. Dit was niet het moment dat de familie doorbrak en enorm bekend werd, want na ‘Chateau Meiland’, kwam het gezin pas echt in de spotlights. Maxime’s dochtertje Claire liep er al die tijd ook al rond, maar later kwam daar haar man Leroy pas bij. Hem heeft zij pas een paar jaar geleden ontmoet. Afgelopen zomer is het stel getrouwd en vorig jaar kregen zij samen een dochtertje Vivé. Prachtig gezin is het..

Verhuizen

Maxime en Leroy kochten dit jaar in maart samen een villa in Noordwijk. Samen met de kinderen hebben zij geprobeerd er hun eigen plekje van te maken, maar dat is toch niet helemaal goed gelukt, want de villa staat nu alweer te koop. Het gezin gaat na acht maanden dus weer verhuizen. De geruchten dat het gezin ging verhuizen gingen al een tijdje rond, maar nu de gigantische villa op Funda staat, is het definitief. De villa beschikt over een woonoppervlakte van 239 vierante meter, 7 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkapers. Aan de ruimte zal het niet gelegen hebben.

Reden

Maxime’s moeder Erica vertelde aan Shownieuws waarom het stel gaat verhuizen vanuit deze grote villa. Hun droomhuis in Noordwijk kwam namelijk te koop te staan en die beschikt ook over een grotere tuin. Precies wat het stel wilden en daarom was de keuze snel gemaakt. Hopelijk bouwen Maxime, Leroy en de kinderen hier een mooie toekomst op samen, maar het verhuizen van plek naar plek zit natuurlijk wel in het bloed bij de Meilandjes.

Bron en Beeld: Shownieuws, Funda

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland