100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maxime Meiland straalt op nieuwe zwangerschapsfoto!

De zwangere Maxime Meiland straalt op een nieuwe zwangerschapsfoto!

Nieuwe zwangerschapsfoto van Maxime

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten, de versoepelingen liggen om de hoek én Maxime Meiland is zwanger: redenen genoeg voor de beauty om te stralen. En of ze dat doet! Op Instagram deelt Maxime een hele zomerse foto van zichzelf met haar groeiende babybuik.

Hoe lang Maxime op dit moment zwanger is weten we niet, maar haar buikje laat zich al zien. Maxime is dan ook al te trots op haar babybuik en poseert trots voor de camera.

Leroy, de vriend van Maxime en de vader van het kindje, reageert ook met hartjes onder de foto. Hij is natuurlijk ook apetrots op zijn vriendin!

Nieuw gebit

Een paar weken geleden hebben Martien en Maxime een bezoekje gebracht aan tandarts Nadim Youssef. De tandarts van de Meilandjes heeft het duo voorzien van splinternieuwe tanden! En het resultaat mag er zeker zijn.

Woning

Het jaar 2021 staat voor Maxime en Leroy vooral in het teken van verandering. Want er is niet alleen een baby op komst, het gelukkige stel is sinds een paar maanden ook gaan verhuizen naar hun nieuwe woning in Noordwijk. 9 maart jl. hebben ze de koopakte van het huis ondertekend die ze maar liefst 734.000 euro heeft gekost. Het huis bestaat uit drie grote slaapkamers, een moderne woonkeuken en een hele grote woonkamer. Ook leuk: ze hebben een grote inloopkast!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland