100%NL Magazine meest gelezen
Delen

TERUGBLIK: Dít waren de meest gelezen items van 2019!

Het jaar 2019 komt nu toch echt tot zijn einde, daarom kijken we terug op de top 10 meest gelezen items van 2019!

nummer 1: Antje Monteiro wordt oma!

2019 is voor Antje een heel speciaal jaar geweest. Want niet alleen kwam de musical Mamma Mia ten einde, maar ze wordt ook voor het eerst oma! Haar nichtje Laura is in blijde verwachting en kan ieder moment bevallen!

100%NL Magazine Antje Monteiro

nummer 2: Dit is de knappe broer van Johnny de Mol!

We kennen natuurlijk allemaal Johnny de Mol, zijn vader John de Mol én moeder Willeke Alberti. Altijd gedacht dat Johnny de Mol enig kind was? Dan heb je het mis! Johnny heeft namelijk ook nog een héle knappe broer Kan!

100%NL Magazine

nummer 3: Waylon ‘In eerste instantie moest ik niet zoveel van haar hebben’

In het september oktober nummer van 100%NL Magazine hadden wij een primeur: Waylon en Bibi samen op de cover! Een interview over hun moeizame start samen, nieuw leven, nieuwe gevoelens, goede muziek en harde humor.

100%NL Magazine Waylon Bibi

nummer 4: Horror wespenplaag verwacht in Nederland!

Afgelopen zomer brak het nieuws door: er werd een horror wespenplaag verwacht in Nederland! Door de warme zomer waren er zoveel wespenkoninginnen bijgekomen dat er dit jaar dubbel zoveel wespen waren!

100%NL Magazine Wespen

nummer 5: Gebeld door onbekend nummer? Zo kom je erachter wie het is!

Soms wordt je wel eens gebeld door een onbekend nummer, of heb je een gemiste oproep van een nummer die jij niet kent. Ben jij dan ook altijd benieuwd wie het is? Dit kun je op een heel eenvoudige manier checken, zonder dat je diegene al hoeft terug te bellen.

100%NL Magazine mobiele telefoon

nummer 6: Babynieuws voor Monique Smit!

Monique en haar vriend Martijn werden voor de tweede keer trotse ouders van een zoon: Luca Liam. Samen hadden ze ook al zoontje Noah.

100%NL Magazine Monique Smit

nummer 7: Jan Smit en zoontje Senn in matching outfits!

Jan Smit is misschien wel één van de grootste voetbalfans van Nederland. Hij wilde vroeger heel graag profvoetballer worden, is bestuurslid van FC Volendam, speelt bij het KNVB-artiestenelftal én hij maakte het nieuwe strijdlied ‘Wij Zijn Nederland!’. Zoontje Senn heeft de voetbalkoorts van zijn vader overgenomen.

100%NL Magazine Jan Smit

nummer 8: Wat worden ze groot! Prachtige foto’s kinderen Kirsten en Nick Schilder

Samen hebben Nick en Kirsten Schilder drie prachtige kinderen: Nikki, Jilian en Jackie. Gelukkig deelt het stel regelmatig de allerleukste foto’s van hun opgroeiende kroost.

100%NLmagazine Nick en Kirsten

nummer 9: Jan Dulles: ‘Ik liep naar buiten en gaf een paar harde klappen op de deur’

Iedere editie van 100%NL Magazine kunnen we weer genieten van de column van Jan Dulles. Deze column schreef Jan over zijn vakantie in Mallorca. ‘Als ik met mijn boek bij het zwembad lag, wilde ik niet gestoord worden door gierende kinderen of een bal tegen mijn ballen. Ik besef dat ik nu niet meer kan kijken naar ‘adults only’- hotels. Het werd een all-in resort, 5 dagen op Mallorca.’

100%NL Magazine Jan Dulles

nummer 10: Gezinsuitbreiding voor Wendy van Dijk!

Gezinsuitbreiding voor Wendy van Dijk! Dit maakte Wendy gisteren bekend via haar Instagram. Dochtertje Lizzy heeft een paard! Lizzy is natuurlijk apetrots op haar nieuwe familielid ‘Dreamy’.

100%NL Magazine Wendy van Dijk

 

 

Delen