100%NL Magazine Michael van Gerwen
Zie ook:
Delen

Michael van Gerwen viert 2e verjaardag van zoontje!

Het is vandaag een feestelijke dag voor Michael van Gerwen en zijn gezin, want zoon Mike viert zijn 2e verjaardag!

Michael van Gerwen

De lichten zijn gedimd, het publiek is enthousiast en je hoort de beats van The White Stripes ‘Seven Nation Army’ door de boxen galmen… tijd voor Mighty Mike!

Michael van Gerwen is één van de meest succesvolste darters die ons land rijk is. Hij is drievoudig wereldkampioen darten en is zeker van plan daar nog wat bij op te tellen!

Vrouw Daphne

Hoe succesvol Michael is in zijn dartcarrière, zo succesvol is hij ook in zijn liefdesleven. Als tiener leerde Michael Daphne kennen, en sindsdien zijn ze samen. Dat zijn al heel wat jaartjes! De mooiste kiekjes van Daphne zie je hier!

In 2014 stapten de twee in het huwelijksbootje, zij waren toen al ruim 10 jaar samen. Niet veel later kwam er gezinsuitbreiding en werd in 2017 dochter Zoë geboren. Het gezinsgeluk werd helemaal compleet na de geboorte van zoon Mike in 2020.

Zoon Mike is jarig!

En dat de tijd vliegt, dat ondervindt Michael ook. Vandaag wordt zijn jongste spruit alweer 2 jaar. Op Instagram deelt Michael een lieve foto, samen met zijn zoon Mike.

‘Het is mijn kleine vriend zijn verjaardag vandaag. 2 jaar oud, de tijd vliegt!’, schrijft trotse papa Michael. Wat een schatje is de kleine Mike toch, hij lijkt sprekend op zijn moeder Daphne!

Bron en Beeld: Instagram Michael van Gerwen

Delen