Miljuschka deelt een pikant kiekje in zwart leren pakje
Delen

Miljuschka deelt een pikant kiekje in zwart leren pakje

Miljuschka Witzenhausen laat veel van haar volgers met rode oortjes achter. Wat een gave foto!

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit.

Beauty

Miljuschka staat niet alleen bekend om haar fantastische kookkunsten, maar ook om haar prachtige looks. Ze ziet er altijd waanzinnig uit en straalt tegen je op. De brunette zit lekker in haar vel en dat is te zien. Ze laat dan ook met regelmaat haar volgers blozen met de meest sexy kiekjes.

Zwart leren pakje

Ook vandaag deelt Miljuschka een wel héle sexy throwback foto op haar Instagram. Miljuschka poseert in een zwart leren pakje en straalt op een coverfoto. Daarbij schrijft ze: “Een hele oude foto.” Ze ziet er fan-tas-tisch uit en nu nog steeds natuurlijk! Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka