100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!

Miljuschka Witzenhauzen heeft onlangs haar Instagram-volgers meegenomen op een nostalgische reis door de tijd met een wereldberoemde vriend.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Wereldster

Het Instagram-account van Miljuschka Witzenhausen was het toneel van een reis door de tijd toen ze onlangs een reeks foto’s deelde met niemand minder dan de wereldberoemde chef-kok Jamie Oliver. Deze nostalgische reeks, gepost ter ere van het 25-jarig jubileum van Jamie’s baanbrekende boek “The Naked Chef”, nam haar volgers mee op een reis langs de vele gedenkwaardige momenten die ze samen deelden.

Grote glimlach

Van schattige selfies tot intense kooksessies, de fotoreeks legde de diepe band vast tussen Miljuschka en Jamie, die niet alleen culinair, maar ook persoonlijk is. Met een liefdevolle blik op hun gezamenlijke optreden in restaurant de Kas en een trotse glimlach bij het tonen van haar zelfgebakken appeltaart, bracht Miljuschka een eerbetoon aan een kwarteeuw van vriendschap en gedeelde passie met Jamie Oliver.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka