100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka Witzenhausen: ‘Het is echt zo. Ik heb het over m’n derde kindje’

Miljuschka deelde vandaag een leuk nieuwtje met al haar volgers. Zij is zelf ook razend enthousiast.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Derde kindje

Miljuschka is niet alleen heel goed in wat zij doet, maar zij is ook ongelooflijk trots op alle recepten, magazines en programma’s die zij maakt. Wij geven haar daarin 100% gelijk, want alles wat Miljuschka maakt of aanraakt, verandert in goud.

Vandaag deelde Miljuschka een leuk, uniek nieuwtje over haar nieuwste magazine. ‘Ik moet even mijn hart luchten, want wat ik doe, doet echt niemand. Dit is geen grootheidswaanzin, maar het is echt zo. Dan heb ik het over mijn derde kindje, namelijk Miljuschka Magazine.’ Miljuschka vertelt in de video waarom haar magazine zo uniek is. Zo zijn alle recepten exclusief en komen er geen advertenties in voor. Wij snappen dat Miljuschka trots is op haar magazine. Wij zijn trots op haar!

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
Miljuschka Witzenhausen bekent: 'Ik ben vreemdgegaan'
Miljuschka Witzenhausen bekent: ‘Ik ben vreemdgegaan’
Lees alle artikelen over Miljuschka