100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka Witzenhausen: ‘Soms is het best ff moeilijk om de moed erin te houden’

Miljuschka is een bezige bij en zij lijkt altijd aan het werk te zijn. Helaas heeft zij ook af en toe wat tegenslagen te verwerken en dat deelt zij nu met haar volgers...

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

De cheesecake-koningin is al jaren samen met haar grote liefde, Philip. Uit een eerdere relatie kreeg zij twee kinderen: Rembrandt en Felina.

Moed erin houden

Miljuschka deelt al het lief en leed met haar bijna 1 miljoen volgers op Instagram. Meestal deelt zij de leukste en smakelijkste foto’s en berichten, maar ook zij heeft af en toe te maken met tegenslagen en dat deelt zij dan ook. Vanmorgen deelde Miljuschka een foto waarbij zij ligt in een stoel of bank. Met een hand op haar hoofd schrijft zij: ‘Zo een dag jongens. Nu al. Pffff Soms is het best ff moeilijk om de moed erin te houden.’ Wat er precies aan de hand is, weten wij niet. Hopelijk verloopt de rest van deze dag spoedig voor Miljuschka.

100%NL Magazine Miljuschka Witzenhausen

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka