FOTO'S: Dit is de mooie moeder van Bibi Breijman!
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Dit is de mooie moeder van Bibi Breijman!

Altijd al benieuwd geweest van wie Bibi haar goede looks heeft? Wij kunnen je alvast verklappen dat Bibi een beeldschone moeder heeft!

Afgelopen maand blies Bibi’s moeder 50 kaarsjes uit, wat een mijlpaal! Bibi greep deze bijzondere gebeurtenis met beide handen aan om op Instagram een ode te brengen aan haar moeder.

‘Mam ik leerde je kennen toen je nog maar net 20 was, die eerste ontmoeting, daar weet ik niet zo heel veel meer van. Maar in alle herinneringen die ik aan jou heb, kon jij altijd alles. Mijn pony knippen terwijl je geen kapster bent en alleen maar een botte keukenschaar in huis had, je transformeren tot een ware M.E.-er als er een man op m’n voet stond in de tram, me gratis Blijdorp in smokkelen terwijl ik al 5 was, er voor zorgen dat ik nog steeds naar “mama” wil als ik ziek ben.’

Bij het lieve berichtje deelt Bibi ook een aantal mooie foto’s van haar moeder. Bibi heeft een Nederlandse moeder en een Indische vader, die toen Bibi twee jaar oud was, uit elkaar gingen. Bibi groeide op in Den Haag samen met haar moeder en later met haar halfbroer en halfzus! Ondanks dat haar broer en zus niet dezelfde vader hebben als Bibi zelf, heeft ze een super goede relatie met hen. Je ziet de leuke foto’s van Bibi’s broer en zus hier!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman