100%NL Magazine Bibi Breijman Instagram
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit zijn de knappe (en blonde) broer en zus van Bibi Breijman!

Bibi Breijman heeft een half broertje en zusje die enorm veel op haar lijken (los van de haarkleur dan). Wij vonden een paar leuke foto's van Robin en Bas!

Broer en zus

Bibi kennen we natuurlijk allemaal van Oh Oh Cherso, haar leuke vlogs én van als moeder van twee onwijs schattige kinderen, die zij samen met zanger Waylon kreeg. Maar wat weten we eigenlijk allemaal nog meer van deze leuke verschijning? Bibi is zeer actief op sociale media en volgers vinden het leuk om naar haar te kijken en op de hoogte te blijven van het leven van Bibi. Ze weet haar volgers steeds weer te verrassen, dat ze doet ze heel goed!

Indische roots

Bibi heeft een Nederlandse moeder en een Indische vader, die toen Bibi twee jaar oud was, uit elkaar gingen. Bibi groeide op in Den Haag samen met haar moeder en later met haar halfbroer en halfzus! Ondanks dat haar broer en zus niet dezelfde vader hebben als Bibi zelf, heeft ze een super goede relatie met hen! Vooral met haar zus is Bibi 2 handen op 1 buik!

https://www.instagram.com/p/CNnQToQh7ow/?utm_source=ig_web_copy_link

Moeder van 2

Bibi is onlangs voor de tweede keer moeder geworden. Dit kreeg kreeg zij een zoontje, genaamd Chester. Net na de bevalling, kwam Bibi erachter dat Waylon vreemd was geweest. Volgens Bibi was dit een verdrietige, maar liefdevolle periode, die zij nu graag achter zich laat. Tijd om weer vooruit te kijken met haar prachtige kinderen.

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman