100%NL Magazine Kees Tol

FOTO: Zó ziet de moeder van Kees Tol eruit!

Presenteren, acteren, fotograferen...Kees Tol kan het allemaal! De duizendpoot uit Volendam is niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz, maar uit welk nest komt Kees eigenlijk? Zo ziet de moeder van Kees Tol eruit!

Kees Tol is geboren en getogen in Volendam. Zijn ouders Thomas en Willy hebben samen twee zoons: Jack en Kees. Kees zijn vader Thomas was vroeger de toetsenist van de BZN en heeft daarna ook nog heel veel nummers geschreven, voor onder andere Jan Smit. Al eerder lieten wij aan jullie zien dat Kees Tol sprekend op zijn vader lijkt.

Ook met zijn moeder heeft Kees een ontzettende goede band. Op zijn Instagram deelt Kees een paar foto’s waarop de moeder van Kees ook te zien is! Een paar jaar geleden ging Peter van der Vorst voor het programma ‘Van der Vorst ziet sterren’ langs bij Kees én bij zijn ouders. Als Peter aan zijn ouders vraagt wat voor jongen Kees is antwoorden zij met: ‘Spontaan, gevaarlijk… Gevaarlijk in de trant van dat hij uit de hoek kan komen dat je zegt van ‘hoe bedenk je het’. Ontzettend betrouwbaar, en we zijn stapelgek op hem!’. Wat een leuke familie!

View this post on Instagram

Mijn fam.. #family

A post shared by Kees Tol (@keestolofficial) on