100%NL Magazine Monique Westenberg

Monique en André beleven magisch moment in Spanje

Monique Westenberg en haar zoon André zijn op vakantie in het zonnige Spanje! Hier beleven ze het ene na het andere magische moment.

Monique en André

Monique Westenberg en haar zoontje André hebben een ontzettende hechte band samen. Na de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg bleven Monique en Dre wonen in een prachtige villa in Berkel en Rodenrijs.

Samen met haar zoon Dre gaat Monique veel op pad en beleven ze de mooiste momenten samen. Zowel binnen- als buitenland. Maar ook in Nederland, in hun eigen woning, probeert Monique er altijd voor te zorgen dat Dre thuis komt in een gezellige en warme sfeer. En daar doet de blondine dan ook álles aan! Afgelopen kerstmis liet Monique nog een heel team invliegen om hun woning om te toveren tot een waar kerst-paradijs! Foto’s van de prachtig versierde woning zie je hier.

Dierenvriend

Monique staat niet alleen bekend om haar prachtige outfits, maar ook om haar grote hart. Zo is Monique heel begaan met het welzijn van dieren. Zo zet de blondine zich vaak in voor het goede doel.

Magisch moment in Spanje

Gisteren beleefden Monique en André een prachtige middag bij een hondenasiel. Bij een paar mooie foto’s schreef Monique hierover: ‘Vanmiddag zijn we hondjes wezen kroelen. Geen hond zit hier in een hok, maar allemaal in een grote roedel. Ze hebben een hele fijne, schone omgeving waar ze verblijven, maar zijn op zoek naar een liefdevol thuis. Zo komt er ook weer ruimte om volgende honden op te vangen.’

Op de foto’s zien we goed dat Monique straalt, wat is ze toch gek op die honden. Maar ook zoontje Dre vermaakt zich er opperbest en knuffelt maar al te graag met de hondjes.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg