100%NL Magazine Monique Smit Henny Huisman
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt een eerlijke Instagram vs Reality foto!

Monique Smit moest gister vroeg uit de veren voor een leuke shoot voor haar collectie bij TerStal Familiemode. Daar gaat ze natuurlijk helemaal in de make-up, dus ging ze ’s ochtends zonder make-up de deur uit

“Instagram vs Reality. Hoe ik vanmorgen de auto instapte en hoe ik vanavond de auto weer uitstapte. Te gekke shoot gehad voor Moniques favorieten”, schrijft Monique bij de foto’s. Monique heeft eigenlijk helemaal geen make-up nodig. Ze ziet er zonder make-up ook supergoed uit!

De volgers van Monique herkennen haar alleen niet op de ‘reality’ foto. “Jeetje… Foto 2 herken ik je niet eens” reageert iemand. Een ander reageert weer “Huh ik had je niet herkend ik denk dat is iemand anders”

Een paar dagen geleden kwam Monique nog in het nieuws nadat oud-presentator Henny Huisman in een interview met De Telegraaf het een en ander over Monique had gezegd. Hij vond dat Monique geen geschikte opvolger was als presentator van het programma De Mini-Playbackshow. Monique reageerde hier weer op dat ze nog nooit contact heeft gehad met Henny hierover. Henny heeft hier nog niet op gereageerd.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Lees alle artikelen over Monique Smit