100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi

Alle foto's die Monique van haar kinderen deelt, zijn om bij weg te smelten, maar op dít kiekje is Lovi echt om op te vreten.

Gezin

De altijd lachende Monique Smit heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

Schattig

Wij smelten dagelijks weg bij de foto’s die Monique deelt op Instagram. De ene keer is het Luca met zijn ondeugende koppie, de andere keer is het Noah die straalt op het voetbalveld en dit keer is het Lovi die alle harten sneller laat kloppen.

Monique plaatste een foto van Lovi terwijl zij in bad zit. Met haar betoverende ogen, lieve glimlach en met de zon op haar hoofd, straalt zij. Die twee ondertandjes maken het nóg schattiger.

100%NL Magazine Lovi

Bron en Beeld: instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s
AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!
Lees alle artikelen over Monique Smit