100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique Smit deelt herkenbaar en hilarisch moeder-moment

Monique Smit deelt met haar volgers een zeer herkenbaar maar tegelijkertijd een hilarisch moeder-moment!

Monique Smit

Zingen, dansen, acteren en presenteren: Monique Smit kan het allemaal! Na de Volendammer Kermis is Monique nu even aan het bijkomen voordat ze straks weer volop bezig is met de theatershow van Kidspop.

Zoontjes

Samen met haar grote liefde Martijn is Monique de trotste ouders van zoontjes Noah en Luca. Twee totaal verschillende jongetjes. Want waar Noah precies lijkt op zijn vader en stapelgek is van voetbal, is de kleine Luca een kopie van zijn moeder en nu al een echte entertainer.

Monique Smit verblijdt haar fans dagelijks met haar optredens door het hele land, maar de generatie na haar begint nu ook al met met het vermaken van mensen. Terwijl Monique een paar weken geleden met haar gezin en wat vrienden rustig aan het eten was in een restaurant, klom haar jongste zoontje Luca op de stoelen daarnaast om een optreden weg te geven voor het hele restaurant. Monique was natuurlijk apetrots op haar kleinste spruit en legde het hele tafereel vast op video, die zie je hier.

Moeder-moment

Het leven van een moeder gaat niet altijd over rozen, en dat geldt ook voor Monique Smit. Op Instagram deelt Monique de leukste foto’s en video’s van haar jongens, maar zo ook de minder leuke momenten. Al kunnen wij er erg hard om lachen!

Want op de laatste video die Monique deelde van Luca zien we hem demonstratief in het midden van de vloer van het winkelcentrum zitten. Het is duidelijk dat Luca geen kant op gaat. Bij de daaropvolgende foto schrijft Monique: ‘Volgens mij deed zijn broer dit nooit…’

Benieuwd naar de te grappige video? Die zie je hieronder.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit showt geweldige metamorfose: 'Weer eens wat anders'
Monique Smit showt geweldige metamorfose: ‘Weer eens wat anders’
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Lees alle artikelen over Monique Smit