100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’

Toen Monique Smit zwanger was van de derde, was ze er zeker van dat het weer een jongetje zou worden. Zo zeker zelfs dat ze vier echo’s liet maken, én het nog steeds niet geloofde. Daarom speciaal voor haar en haar dochter Lovi een heerlijke zoete shoot met veel roze in de nieuwe Happy Family Special van 100%NL Magazine!

Je wist al tijdens jouw zwangerschap dat je een meisje zou krijgen?

“Ja, maar ik heb daarna nog vier echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde. Pas net voor de geboorte dacht ik: ik moet toch een beetje roze in huis hebben. Iets, want ik ben niet zo erg van het roze. (lacht) Dat zou je niet zeggen als je deze foto’s ziet. Toen ze na haar geboorte op mijn buik werd gelegd en ze om haar naam vroegen, zei ik: ‘Is het wel een meisje?’. Ik kijken en inderdaad. ‘Dan wordt het Lovi’.”

Geloofde je vriend wel dat het een meisje zou worden?

“Hij is twee geslachtsecho’s mee geweest, de andere twee deed ik zonder mijn vriend Martijn. Hij zei: ‘Jij bent helemaal gek’. Ik moest echt even schakelen. Ik ben niet voor een derde gegaan, omdat ik een meisje wilde. Maar mijn moeder zou zeggen: als ze bij de supermarkt zouden liggen en je hebt al twee blauwe pakjes, dan pak je daarna toch het roze pakje.”

Heb je een gender reveal gedaan?

“Ik heb de jongens meegenomen voor een 3D-echo en daar een filmpje van gemaakt, wat ik naar familie en vrienden stuurde en daarna op mijn sociale media heb gezet.”

Wanneer vertelde jij aan de buitenwereld dat je zwanger was?

“Ik heb het bij alle drie de zwangerschappen pas na drie maanden verteld, bij Lovi was het vijftien weken. Best laat. Ik wacht altijd die dertien weken echo af, zodat je weet of het goed gaat. Ik vind het belangrijk om dat te weten, voordat je het in de wereld gooit. Vooral ook in mijn wereld. Bij Lovi hebben we even langer gewacht, zodat we ook het geslacht wisten. We hebben roze tompouces gehaald en ik zei tegen mijn vader en moeder: ‘We hebben wat te vieren’. Het duurde even voordat het kwartje viel en toen kwamen de tranen.”

Benieuwd naar het hele interview met Monique Smit? Dat lees je in de Happy Family Special van 100%NL Magazine! Vanaf nu verkrijgbaar bij Top1Toys, vanHaren en Marskramer.

100%NL Magazine Cover Happy Family Special

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Lees alle artikelen over Monique Smit