100pmagazine_moniquesmit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoontje Monique Smit beleeft bijzonder moment met zijn vader

Gisteren was Monique Smit samen met haar gezin bij een wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Daar beleefden vader en zoon een bijzonder moment samen.

Gezin Monique Smit

Samen met haar grote liefde Martijn heeft Monique twee zoontjes: Noah en Luca. Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière en de zorg over haar twee kinderen. Gelukkig neemt Monique ook veel quality time met haar gezin en ondernemen ze geregeld leuke uitjes! Zo was ze onlangs nog met haar gezin in Parijs, waar ze een bezoekje brachten aan Disneyland én bij de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain (PSG).

Zo vader zo zoon

Noah is net als zijn vader nu al een échte voetbalfanaat. Samen met zijn moeder Monique moedigden zij vorig jaar nog nog zijn favoriete voetbalclub aan!

Gisteren was Monique samen met haar gezin bij een wedstrijd van Ajax. Ajax won met 3-2 van Feyenoord, waarna de ontlading zichtbaar van de gezichten van haar mannen was af te lezen. Monique legde dit bijzondere moment tussen vader en zoon vast en postte het prachtige resultaat op Instagram. Bij de mooie foto schrijft Monique ‘Deze foto! Wát een ontlading. Zo vader zo zoon.. & ik mocht ook mee.’

Volgers van Monique reageren dolenthousiast op het mooie vader-zoon plaatje. Zo reageert Jim Bakkum met ‘PRACHTIGE FOTO!’ Weer iemand anders schrijft: ‘GE-WEL-DIG!!! Dit vergeten ze van hun leven niet meer !!! Over 20 jaar hebben ze het daar nog over…. weet je nog pap….’

https://www.instagram.com/p/CbVf-H9gyBm/?utm_source=ig_web_copy_link

Woning in Volendam

In het pittoreske Volendam woont Monique samen met haar gezin in een nieuwbouwwoning. Het gezin is daar een aantal jaren geleden gaan wonen en heeft sindsdien flink verbouwd om het helemaal naar eigen smaak in te richten. En dat is gelukt!

Benieuwd hoe de prachtige woning van Monique eruit ziet? Klik dan hier!

 

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
Lees alle artikelen over Monique Smit