ZIEN: Monique Smit deelt heerlijke reeks video's van slapende zoontje Luca
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique Smit deelt heerlijke reeks video’s van slapende zoontje Luca

Monique en haar gezin hebben een heerlijke vakantie gehad. Haar jongste zoontje Luca is in ieder geval goed tot rust gekomen.

Vakantie

Monique Smit en haar gezin zijn vorige week teruggekomen van een zonnige vakantie in Spanje. Op de foto’s is duidelijk te zien dat zij het heel fijn hebben gehad met elkaar. Monique’s kinderen liepen tot ‘s avonds laat gezellig met hun mee over de boulevard en met uiteten waren zij ook iedere avond nog wakker. In een eerdere Instagramstory plaatste Monique dat haar kinderen dit volhouden, omdat zij ‘s middags op het strand een uurtje in slaap vallen. Monique heeft de slaapmomenten van Luca allemaal opgenomen en in één video op Instagram geplaatst. ‘Voor ons echt superfijn dat de kids altijd makkelijk in een buggy (hebben ge)slapen! Dat ging trouwens niet helemaal vanzelf… toen ze nog heel klein waren hebben we rondjes gelopen tot we een ons wogen, maar zoals ze zeggen: de aanhouder wint’, schrijft zij. Wat een heerlijk filmpje is dit.

Rust

Hoewel kinderen op vakantie veel spelen, zwemmen en vaak iets later op bed gaan, is Monique’s zoon Luca helemaal tot rust gekomen deze vakantie. ‘Dit jaar zat (of liever: lag ) Luca in een nieuwe buggy; de Jackey Gold Edition van EasyWalker. Helemaal super is dat deze als handbagage mee mocht het vliegtuig in! We hebben namelijk nogal wat uurtjes staan wachten op de Odd Size bagage. Ook fijn dat deze geschikt is voor langere mensen’, laat Monique weten. Super handig dit en ook fijn voor Monique en Martijn. Zo hebben zij toch iedere middag een uurtje een boek kunnen lezen in alle rust.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit