100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg vierde Moederdag op háár manier ‘ik sta niet alleen’

Monique Westenberg bracht Moederdag met haar grote liefde door: haar zoontje Dré. Ze is ontzettend verwend door haar zoon. Met dank aan haar lieve vriendinnen en papa André.

Moederdag

’s Ochtend werd Monique verrast door haar zoontje met veel leuke cadeautjes en natuurlijk een moederdagontbijt. De rest van de dag was ze samen met Dré op het strand te vinden. Monique deelt een prachtige foto met haar zoontje en een eerlijk bericht.

Mooie woorden

‘Ik sta niet alleen, ik sta met jou. Jij en ik staan samen. Altijd. Overal. Ik voel, ik troost je, ik lief je. Jij kroelt me, je roept me, jij houdt me. Sterk, onze band. Sterker dan een band die ik ooit heb gehad. Ik ben niet alleen, ik ben samen. Meer samen dan ik ooit met iemand ben geweest, ben ik met jou. Jij deel van mij, jij hart van mij. Ook als je niet bij me bent, zijn we samen. Want ik draag jou. Overal. In mijn zijn’, eindigt Monique.

Alleen maar liefde

Ze kan rekenen op een hoop leuke reacties. Haar schoonzus Roxeanne reageert bijvoorbeeld met een paar hartjes en van veel andere BN’ers kan ze ook hartjes verwachten. Monique staat er ook niet alleen voor gelukkig. Ze is omringd door vrienden en familie en de liefde van haar zoon is natuurlijk het allermooiste.

 

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg vierde Moederdag op háár manier ‘ik sta niet alleen’
Monique Westenberg vierde Moederdag op háár manier ‘ik sta niet alleen’
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: 'Echt ons aller aller grootste kado'
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: ‘Echt ons aller aller grootste kado’
Geschrokken Monique Westenberg: 'OMG. Wat gebeurt hier!?!?'
Geschrokken Monique Westenberg: ‘OMG. Wat gebeurt hier!?!?’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg