100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg: ‘Wilde het eerst niet delen omdat ik het een beetje awkward vond’

Monique Westenberg deelt op Instagram haar geheim voor haar figuur. Ondanks dat ze het awkward vindt, deelt ze het toch.

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd jaren geleden in één klap bekend, toen te zien en te lezen was dat zij een relatie had met André Hazes. Deze relatie heeft veel lief en leed gekend. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar terug gekomen, André en Monique zijn verloofd geweest en zij hebben samen een 6-jarig zoontje, André. Of André en Monique momenteel weer bij elkaar zijn, is niet bekend. Wel gaan zij veel met elkaar om en gaan zij samen op vakanties.

‘Vond het toch een beetje awkward’

Monique is veel aan het sporten en besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk. Keer op keer ziet ze er stralend uit en ze ontvangt dan ook regelmatig de leukste complimentjes over haar looks. En dat is niet gek, want ze laat alle hoofden draaien! Zoals een paar weken geleden, toen er veel commotie ontstond onder een panterpak wat Monique toen droeg.

Vandaag laat Monique een andere kant van zichzelf zien, een kant die we nog nooit eerder zagen. Op de foto die Monique deelt zien we haar namelijk liggen aan een apparaat voor een Fat Freeze behandeling. Monique schrijft bij de foto: ‘Zo’n zes weken geleden m’n eerste Fat Freeze behandeling en nu de tweede. Het werk serieus echt goed.’

Ook laat Monique gelijk weten waarom ze tot deze beslissing is gekomen. ‘Ik denk dat veel vrouwen/mama’s zich wel herkennen in die éne rand die niet weg gaat. Ik wilde het eerst niet delen omdat ik het een beetje awkward vond, maar het is zooo top dit waardoor ik het toch doe!’.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Lees alle artikelen over Monique Westenberg