Emotionele Monique Westenberg: 'Iets wat in werkelijkheid een onvervulde wens blijft'
Zie ook:
Delen

Emotionele Monique Westenberg: ‘Iets wat in werkelijkheid een onvervulde wens blijft’

Monique deelt een bijzondere foto op Instagram met een nog mooier verhaal daarbij. Volgers reageren en liken deze post massaal.

Monique en André

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is er een die veelbesproken wordt en niet heel stabiel is. Nadat André zijn documentaire online kwam en hij vertelde dat Monique voor altijd zijn grootste liefde is, liet Monique weten dat zij er hetzelfde over denkt, maar vooral bang is voor wat er daarna gaat komen. Het stel leek wel weer samen te wonen en dagelijks leuke dingen te doen met zoontje Dré, maar of zij ook daadwerkelijk weer een stel zijn, is niet bekend.

Bijzondere foto

Monique feliciteerde André het afgelopen weekend met zijn 29e verjaardag. Dit deed zij met een hilarische post, waar André zelf ook hard om kon lachen. Nu deelde zij een hele bijzondere foto op Instagram, waar alle volgers van onder de indruk zijn. Voor André’s verjaardag wilde Monique een speciaal cadeau geven, die hij zelf niet kon kopen. De zanger koopt immers al alles wat hij wil. Het werd een portret van André met zijn overleden vader en zijn eigen zoontje. ‘Wanneer je op jonge leeftijd je vader verliest en daardoor alle belangrijke momenten in je leven niet meer samen kunt delen, is dat een vreselijk groot gemis. Wanneer je dan zelf vader wordt besef je des te meer wat voor leegte je altijd hebt gevoeld en wat je nog zo graag had willen delen’, begint Monique haar bericht emotioneel.

‘Voor André sr heeft helaas zijn heerlijke kleinzoons niet mogen meemaken en zij hem niet. Al doen we er met elkaar alles aan om hem in ere te houden en wordt hij thuis dagelijks genoemd. Hij hoort erbij en gelukkig zijn er genoeg beelden om terug te kijken. Drie generaties. Alle drie verbonden door bloed, genen en naam. Dankzij @ardgelinck kon dit beeld worden waargemaakt en zo hebben vader en zoon altijd iets om naar te kijken wat in werkelijkheid bij een onvervulde wens blijft’, schrijft Monique eronder. Wij zijn echt onder de indruk van dit cadeau. Hier mag André Monique héél dankbaar voor zijn. Zo bijzonder..

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes