Monique Westenberg en André op intiem momentje vastgelegd door de camera
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg en André op intiem momentje vastgelegd door de camera

André mocht afgelopen weekend weer schitteren op het podium en Monique ging dit keer mee met het optreden. Wij zien een hele trotse partner.

Monique Westenberg en André Hazes

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en André Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden, en zijn ze toch weer samen. Monique en André zijn samen ouders van een zoontje, André Hazes jr.

Intiem momentje

André staat sinds een paar maanden weer op het podium en hij geniet er met volle teugen van. Afgelopen weekend stond hij te schitteren op Dutch Valley en niemand minder dan zijn grootste steun Monique Westenberg ging met hem mee. Zij deelde zondag al wat video’s, waarbij zij met vriendinnen helemaal uit haar dak ging. Nu deelt Monique twee foto’s, waarop een verliefd stel en een trotse vrouw te zien is. Monique en André hadden kort voordat de show begon nog even een intiem momentje samen en dat is op camera vastgelegd. Prachtige foto!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: 'Kankervrij!!!!!'
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg