100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Mooi roze is niet lelijk: Monique Westenberg deelt nieuwe jaloersmakende foto

Wat is Monique Westenberg toch een beauty! Afgelopen weekend deelde ze weer een fantastische foto van zichzelf in een zuurstokroze jurk op Instagram. En die vrouw kan écht alles hebben…

Janice

Monique draagt weer een jurk van mondeontwerper Janice. ‘Jij bent de hele snoepwinkel ineen!’, schrijft het kledingmerk onder de foto. En daar zijn wij het mee eens! Monique straalt en ook de reacties van al haar volgers zijn superpositief.

Genot voor het oog

Het is niet de eerste keer dat Monique een prachtige foto van zichzelf plaatst in een even geweldig exemplaar van Janice. Een paar weken geleden poseerde ze nog in een groene jurk op Instagram en zelfs tijdens het sporten is Monique een genot voor het oog.

Schoonzus Roxeanne

Het was een feestelijk weekend voor Monique. Haar hond werd namelijk 2 jaar! En dat werd gevierd met een speciale hondentaart. Ex-schoonzus Roxeanne reageerde nog onder de foto met ‘Fenders vriendje’ en feliciteerde Monique. Dit viel alleen niet in goede aarde bij haar moeder Rachel. Die vindt namelijk dat haar zoontje beter vrienden had kunnen worden met haar eigen hond die ze een paar jaar geleden een ander onderkomen heeft gegeven.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Westenberg

Geschrokken Monique Westenberg: 'OMG. Wat gebeurt hier!?!?'
Geschrokken Monique Westenberg: ‘OMG. Wat gebeurt hier!?!?’
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg