100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg haalt alles uit de kast in haar roze powersuit!

Monique Westenberg straalt in een knalroze pak mét bijpassende roze sneakers. Wat een powervrouw!

Monique Westenberg

Monique werd bekend nadat ze een relatie kreeg met zanger André Hazes. De relatie tussen André en Monique is wellicht één van de meest besproken relaties uit de Nederlandse showbizz.

Helaas gingen André en Monique ook uit elkaar, kort nadat André Monique ten huwelijk vroeg. Samen hebben ze een zoon: André Junior. Monique ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Zo verraste ze iedereen onlangs nog met deze frisse, mooie coupe.

Pretty in pink

VA VA VOOM! Monique Westenberg haalt werkelijks alles uit de kast en post een prachtige foto in een knalroze powersuit mét bijpassende roze sneakers! Met deze look ziet ze er niet alleen stralend uit, maar is ze dit komende modeseizoen ook he-le-maal on trend! Bij de foto schrijft ze: ‘Pink suits me!’ En dat vinden wij ook. Wat een beauty!

Ook volgers van Monique reageren razend enthousiast op het mooie plaatje. Zo schrijft iemand ‘Geweldig pak! Keigaaf die kleur!’ Weer iemand anders schrijft ‘Gave kleur, staat jou fantastisch’

Benieuwd naar de prachtige foto? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/CbQTLKnAyBF/?utm_source=ig_web_copy_link

Matchy Matchy

Dat Monique gek is op alles wat met fashion te maken heeft, bleek onlangs nog uit een mooie moeder zoon-foto die ze plaatste op Instagram. De oplettende volgers zagen het meteen: Monique en Dré droegen hetzelfde paar fabulous sneakers! Moeder en zoon kleurden geweldig goed bij elkaar met hun matchy schoenen!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg