100%NL Magazine André Hazes en Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’

Het zoontje van André en Monique is alweer 7 jaar oud en dat beseft Monique heel goed. Zij staat stil bij het moederschap en schrijft er emotioneel over.

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd jaren geleden in één klap bekend, toen te zien en te lezen was dat zij een relatie had met André Hazes. Deze relatie heeft veel lief en leed gekend. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar terug gekomen, André en Monique zijn verloofd geweest en zij hebben samen een 6-jarig zoontje, André. Momenteel genieten zij van alle momentjes als gezin van drie.

Emotioneel

Op Instagram staat Monique stil bij het moederschap, want het gaat volgens Monique allemaal veel te snel. Zij schrijft emotioneel: ‘Alle clichés zijn zo waar, het gaat allemaal zo snel. De ene dag leer je ze nog fietsen en de andere dag zijn ze ineens kleine grote mensjes. Vandaag zat ik met Dré samen in de auto en bespraken we momenten en situaties tot aan zijn vijfde jaar. Hij weet daar gewoon niks meer van. Bij sommige dingen fijn, bij andere weer jammer.’

Monique geniet van ieder moment met haar jongen, maar zij verlangt stiekem weleens naar vroeger. ‘En ieder jaar heeft weer iets anders leuks, maar toch zou ik af en toe nog wel eens terug willen. Tegelijkertijd ben ik soms nieuwsgierig hoe hij ‘later’ worden zal en wat zijn toekomst brengt. Voor nu geniet ik vooral dubbel en dwars van deze fase en hoop ik dat hij de momenten die we nu beleven later nog wel herinnert!’ Wij snappen Monique helemaal. Lekker genieten van je lieverd!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Droevige Monique Westenberg: 'Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde'
Droevige Monique Westenberg: ‘Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg