100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

WAUW: Monique Westenberg ondergaat metamorfose en showt fantastisch resultaat

Monique hecht heel veel waarde aan een goed uiterlijk en dat kost veel tijd. Het resultaat is keer op keer verbluffend. Wat is het toch een prachtige vrouw!

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd jaren geleden in één klap bekend, toen te zien en te lezen was dat zij een relatie had met André Hazes. Deze relatie heeft veel lief en leed gekend. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar terug gekomen, André en Monique zijn verloofd geweest en zij hebben samen een 6-jarig zoontje, André. Momenteel zijn André en Monique weer samen en zij zien er hartstikke gelukkig uit. Prachtig om te zien.

Metamorfose

Monique besteedt heel veel tijd aan haar uiterlijk. Op haar Instagram is vaak te zien dat zij haar wenkbrauwen laat bijwerken, een massage krijgt, of haar haren laat knippen. Dit kost allemaal heel veel tijd en dat laat Monique nu weer weten. Zij zat gisteren in de kappersstoel en daar heeft zij 6 uur moeten wachten op haar nieuwe look. Vervolgens deelde Monique het resultaat en zo te zien is het het wachten waard geweest. Wat een prachtige, frisse look heeft Monique weer. Je ziet er prachtig uit!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Monique Westenberg: 'Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten'
Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg