100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

Mysterieus bericht Samantha Steenwijk: ‘Er is niks meer wat je zeggen kan’

Op Instagram deelt Samantha een bericht en die roept meerdere vraagtekens op bij ons en haar volgers. Hint Samantha hier op een breuk tussen haar en Daisy?

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is momenteel niet meer van tv en het podium af te denken. In 2013 deed de blondine mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en in het seizoen 2017-2018 gaf zij haar carrière nog een extra boost door mee te doen aan ‘The Voice of Holland’. Tegenwoordig blaast Samantha dagelijks veel locaties omver met haar geweldige stem, maar ook is zij regelmatig te zien bij RTL Boulevard, of als jurylid bij verschillende programma’s.

Mysterieus bericht

Samantha deelt dagelijks leuke en vooral vrolijke berichten met haar volgers, maar dit keer deelt zij een iets minder leuk nieuws met hen. Het ziet er niet alleen verdrietig en treurig uit, maar dit bericht roept ook veel vraagtekens op. ‘Ik heb dit vaker meegemaakt. Ben het zat om nog te gissen. Ik ben niet eens meer kwaad. Ik kies nu voor mezelf. En ik kom hier sterker uit. Er is niks meer wat je zeggen kan.’, schrijft Samantha op Instagram. Hint het gebroken hart achter dit bericht  en de pijnlijke woorden van Samantha op een breuk tussen haar en Daisy?

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk en vrouw Daisy nemen groot besluit
Samantha Steenwijk en vrouw Daisy nemen groot besluit
Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: 'HET IS EEN JONGEN!'
Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: ‘HET IS EEN JONGEN!’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk