Na heftig ongeluk brengt Yvon Jaspers weer positief nieuws!
Delen

Na heftig ongeluk brengt Yvon Jaspers weer positief nieuws!

Yvon Jaspers geeft een update aan haar volgers op Instagram..

Yvon Jaspers

Als je denkt aan Boer Zoekt Vrouw dan denk je natuurlijk aan Yvon Jaspers! Al meer dan 17 jaar kennen we de presentatrice als vaste gezicht van het geliefde programma Boer Zoekt Vrouw. Zowel de kijkers als de boeren/boerinnen zijn altijd dol op Yvon.

Waar Yvon dus alleenstaande boeren helpt om de liefde te vinden, hoeft ze dat zelf gelukkig niet meer te doen. Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Pieter. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kinderen Tijl en Keesje. Naast kinderen zijn er nog twee gezinsleden: de labradoodles Tom en Buck. Regelmatig deelt Yvon de allerleukste kiekjes van haar twee trouwe viervoeters en de volgers van Yvon smullen er dan ook met volle teugen van.

Update hondje Tom

Een tijdje terug deelde Yvon het verschrikkelijke nieuws dat Tommy ernstig was toegetakeld door een andere hond. Vandaag vertelt Yvon aan haar volgers hoe het nu met haar hondje gaat. De wonden spelen het arme beestje nog wel steeds parten. ‘Maar hij loopt, snuffelt en eet weer.’ Yvon: “Tom gaat langzaam vooruit, De wonden zijn heel vervelend en het is een getob om ze te laten genezen. Bijna dagelijks een bezoekje aan de dierenarts.” De presentatrice bedankt ook iedereen voor het medeleven. ‘Deze hond heeft zoveel relaties zien ontstaan bij Boer zoekt vrouw. Hij was enthousiaste getuige bij al die momenten waarop de liefde verklaard werd. Dat krijgt hij nu dubbel en dwars van jullie terug.” Je ziet het bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Yvon Jaspers. Header Beeld: ANP

Delen

Meer over Yvon Jaspers

Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers