100%NL Magazine Nick en simon nieuws

Nick en Simon blikken terug op carrière met oude foto’s

Nick en Simon hebben een onwijs waardevolle zangcarrière opgebouwd en zijn nog altijd groeiende. Daar horen natuurlijk mooie maar ook emotionele herinneringen en foto's bij. Nick en Simon blikken samen met William Rutten terug op deze herinneringen in het programma "Op De Gevoelige Plaat". Nick en Simon delen alvast een kleine reeks aan foto's en fragmenten van vroeger op Instagram.

Waardevolle herinneringen

Nick en Simon plaatsen een filmpje op hun Instagram met een kleine reeks foto’s van vroeger. Het filmpje bevat ook een fragment uit het nieuwe programma “Op De Gevoelige Plaat”. Nick en Simon hebben een waardevolle carrière opgebouwd en blikken hierop terug. Het begon voor Nick en Simon bij de realitysoap van Jan Smit waar zij veel in te zien waren. Zij braken in 2006 door met de singles Steeds Weer en De Soldaat. In 2007 wonnen zij de Zilveren Harp. In 2008 kwam zij met de single Rosanne, dit nummer stond zo’n 55 weken in de single top 100. Er volgde nog vele mooie nummers en hits. Ook namen zij deel aan het programma De Beste Zangers Van Nederland in 2009 en aan de Voice Kids in 2012. Nick en Simon scoorden ook een hit in België met het nummer Door Jou. Dit slechts zijn enkele onderdelen en kleine feiten van een grote en succesvolle carrière van het zangduo.

“Op De Gevoelige Plaat”

William Rutten, professioneel en bekend fotograaf, startte onlangs zijn eigen programma “Op De Gevoelige Plaat”. Hierin draait het om herinneringen en foto’s van verschillende bekende Nederlanders. William heeft namelijk zo goed als alle bekende Nederlanders wel eens gefotografeerd en beschikt over heel veel herinneringen en foto’s uit hun carrière. De serie is in samenwerking met Shownieuws en wordt  uitgezonden op SBS6. William zegt er het volgende over op zijn Instagram: “Soms confronterend en soms komen we ook vergeten foto’s tegen die van grote emotionele waarde blijken te zijn”. Op 11 augustus was de eerste aflevering van de serie. Vanavond is de aflevering met Nick en Simon te zien op SBS6 om 21:30. Ga jij kijken?