Nick Schilder onder vuur om uitspraken interview
Zie ook:
Delen

Nick Schilder onder vuur om uitspraken interview

Nick Schilder heeft een openhartig interview gegeven aan BeauMonde. Zijn uitspraken vielen iets minder goed in de smaak..

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal als zanger en gitarist van het populaire duo Nick & Simon. Maar niet voor lang meer! Begin april zullen Nick & Simon nog een paar keer samen op het podium staan, om daar hun fans voor een laatste keer toe te zingen tijdens de afscheidsconcerten ‘Nick & Simon Nu of Ooit’. In gesprek met BeauMonde vertelde Nick openhartig over hem en Simon, maar ook over zijn vrouw en familie.

Eerlijke mening

In gesprek met BeauMonde vertelde Nick over hoe romantisch hij is voor zijn Kirsten. ‘Ik denk dat ik een krappe voldoende scoor. Ik heb zo mijn momenten’, vertelde hij. Vervolgens vertelt hij over de bossen bloemen waar hij soms mee aankomt. ‘Bij ons kantoor zit een bloemist en na een meeting neem ik altijd een bos bloemen mee. Het liefst plan ik zo’n moment als mijn schoonouders op bezoek zijn en zij mij met die bloemen zien aankomen.’ Kirsten reageert hier gelijk op: ‘Je koopt ook bloemen voor mijn moeder en dat vind ik zo lief.’ Nick zijn reactie hierop is: ‘Dat zijn wel vaak bloemen die ik bij een optreden krijg. Dan kom ik thuis en zeg ik tegen mijn schoonouders dat ik die speciaal voor hen heb gehaald. Zo hossel ik dat.’

Podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Alles

Deze uitspraak schoot bij Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts in het verkeerde keelgat. In hun podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Alles’ hebben zij het uitgebreid over deze uitspraak. ‘Dat vind ik dan weer heel stom! Dat moet je er niet bij zeggen natuurlijk.’, begint Aaf. ‘Dat vind ik superstom! Dat vind ik ook superstom. Waarom zou je dat zeggen?’, vult Marc haar aan. ‘Dat is denk ik in het kader van humor dat hij zo’n grap maakt?’, zegt Aaf. Marc-Marie: ‘Nee, dat denk ik niet.’ ‘Ja, hij is dodelijk eerlijk die gast. Dat moet je allemaal niet vertellen.’, gaat Aaf verder. Aaf vraagt zich af of Nick’s schoonouders de BeauMonde dan niet lezen..

Aaf vindt het maar gek idee dat Nick bloemen krijgt en weer weggeeft als cadeau. ‘En dan zit er nog een bedankbriefje in van: ‘Bedankt namens het theater ’t Spant in Bussum.’ Dan hebben ze het toch wel door? Of dan kom je midden in de nacht terug van een optreden en: ‘Ja, ik heb bloemen voor je!’ Dat is vrij opvallend natuurlijk.’ Marc-Marie vindt het ook maar bijzonder. ‘Hij is ook heel erg gefixeerd op z’n schoonouders.’ ‘Ja, vooral z’n schoonmoeder eigenlijk’, vertelt Aaf. ‘Ja, ik vind het wel bijzonder dat hij dat doet.’ Wij denken dat Nick dit toch een beetje met een grapje vertelde. En het bloemetje gaat immers maar om het idee..

Bron en Beeld: BeauMonde en Podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Alles.

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder