100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

Dít zegt Nick Schilder over The Voice-kwestie

The Voice-kwestie doet een hoop stof opwaaien. Vanmiddag is de BOOS-aflevering m.b.t The Voice te zien. Ook Nick Schilder, voormalig coach van The Voice, laat nu van zich horen.

The Voice of Holland

Afgelopen weekend werden de uitzendingen van The Voice stilgelegd, na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Donderdag is de uitzending van het online programma BOOS te zien, waarin de aantijgingen verder worden besproken.

Tim Hofman, die maandenlang onderzoek heeft gedaan naar de situatie bij The Voice, zal het programma presenteren.

Na de berichtgevingen rondom The Voice lieten verschillende BN’ers al van zich horen. Zo liet Chantal Janzen weten enorm geschokt te zijn en nam Anouk het besluit om niet als coach terug te keren bij het programma.

Nick Schilder

Gisteren schoof Nick Schilder aan tijdens de talkshow ‘Beau’. Samen met zijn goede vriend en collega Simon Keizer was Nick drie seizoenen betrokken bij The Voice. Hij en Simon waren toen een duo-coach.

Net als Simon is ook Nick erg geschrokken van de laatste ontwikkelingen rondom The Voice. ‘Ik vind het belangrijk om te zeggen: er is bij ons geen hoor en wederhoor gepleegd’, vertelde Nick tijdens de talkshow. ‘Ik vind het nog steeds ongemakkelijk omdat ik het gevoel heb dat ik voor m’n beurt spreek omdat het nog niet uitgezonden is. Ik zou eerst graag de slachtoffers in de aflevering van BOOS aan het woord horen.’

Nick herkent de verhalen dan ook niet. ‘Ik had het idee dat het welzijn van de kandidaten hoog in het vaandel stond. Het team kwam altijd heel professioneel op ons over.’

Simon Keizer

Nick vormt samen met Simon Keizer het duo Nick & Simon. Afgelopen woensdag liet ook Simon Keizer weten met stomheid te zijn geslagen na de berichtgeving rondom The Voice of Holland.

Simon: ‘Het is ontzettend schrikken, want ik ken die hele club natuurlijk. Wij hebben drie seizoenen op de stoel gezeten vanaf 2011. Ongeloof, dat is denk ik het woord dat overheerst.’

Beeld: Instagram, Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Nick Schilder

Nick Schilder openhartig over breuk: 'Ik was helemaal leeg'
Nick Schilder openhartig over breuk: ‘Ik was helemaal leeg’
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
Lees alle artikelen over Nick Schilder