100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde

Onlangs werd bekend dat Nicolette contact heeft met een man en dit kan nog weleens de ware zijn. Zij vertelt er nu over...

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand. Wel hebben Nicolette en Joost nog goed contact met elkaar.

Nieuwe liefde

Onlangs liet Nicolette weten dat zij aan het daten is met iemand. Over de man in kwestie vertelde zij nog niet heel veel, behalve dat de twee het heel leuk hebben samen. Nu vertelt Nicolette openhartig over haar nieuwe liefde tegen RTL Boulevard. ‘Het gaat heel goed tussen Milan en mij. We zijn nog steeds niet uitgesproken. Die verkennende fase vinden we eigenlijk ook een heel stom woord. Als we elkaar zien hebben we het supergezellig.’ Zijn naam is dus Milan en wat geweldig voor de twee dat zij het zo fijn hebben met elkaar.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws
Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver