100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Nienke Plas deelt emotioneel bericht over gezondheid van dochter Harley

Op Instagram deelt Nienke Plas een emotioneel bericht rondom de gezondheid van haar dochter Harley.

Nienke Plas

Vlogger, comédienne, zangeres en bovenal een onverschrokken power-vrouw: dat is Nienke Plas in een notendop. Met haar hilarische YouTube-video’s heeft ze de harten van velen gestolen. Of ze nu haar dagelijkse avonturen met haar kinderen deelt, of haar gedachten ventileert over de gekste alledaagse dingen, Nienke weet altijd een lach op je gezicht te toveren.

Dochter Harley

Samen met haar man en zakenpartner Resley Stjeward is Nienke de trotse ouder van drie prachtige kinderen: zoon Frenky-Dean, zoon Novi-Jaxx en dochter Harley.

Dochter Harley is een echt cadeautje voor Resley en Nienke en het oogappeltje van het gezin. Negen maanden geleden stond de wereld van Resley en Nienke nog op z’n kop nadat Harley met spoed een hartoperatie moest ondergaan. Het waren bizarre en spannende tijden voor het gezin, maar Harley bewees maar weer een echt strijdertje te zijn en krabbelde langzaam maar zeker op.

Emotioneel bericht

Op Instagram deelt Nienke een emotioneel bericht rondom de gezondheid van Harley. Want hoewel het nu heel goed met Harley gaat, moet de kleine meid toch opnieuw weer geopereerd worden. Nienke: ‘Deze week zou onze meid misschien geopereerd worden. In de herfstvakantie. Tenminste, als de planning van het ziekenhuis het toeliet. In groot contrast met de vorige keer, leef je er nu echt naartoe. De spanning van het idee dat ze weer onder het mes moet. Iedere dag kijk ik naar haar en zie ik een taaie. Ze is een strijder en komt er straks sterker uit.’

Nienke vervolgt haar verhaal: ‘9 maanden geleden was er paniek, totale paniek. Toen was zij een spoedgeval en moesten er artsen in de nacht richting het ziekenhuis om haar te opereren.’ Hoe anders staan Nienke en Resley er dit keer in? Het is weliswaar geen spoedoperatie, maar je eigen vlees en bloed die weer onder het mes moet, dat gaat je niet in de koude kleren zitten.

Harley zou afgelopen week geopereerd worden, maar vanwege omstandigheden ging dat niet door. Nienke schrijft hier heel mooi over: ‘Nu wachten we rustig af tot er een plekje in de planning vrij komt want ik begreep dat er momenteel veel spoedgevallen zijn. Zoals Harley was, gelukkig kunnen we nu zeggen, dan maar iets later, ze doet het voor nu hartstikke goed. En zo is de herfstvakantie een week vol uitjes en knuffels geworden.’

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

SMELT: Nienke plas' kinderen in kostuum is het állerschattigste wat jij vandaag gaat zien!
SMELT: Nienke plas’ kinderen in kostuum is het állerschattigste wat jij vandaag gaat zien!
CUTE: Smelt weg bij de állerliefste foto's van Nienke Plas' kinderen
CUTE: Smelt weg bij de állerliefste foto’s van Nienke Plas’ kinderen
Lees alle artikelen over Nienke Plas