100%NL Magazine Gordon Dubai
Zie ook:
Delen

Tv-kijkers volledig verbaasd over nieuwe look Gordon

Wij kennen Gordon als de goedlachse presentator met korte, lichte krullen. Nu verrast hij de kijkers met een volledig nieuw kapsel en sommige moeten er nog even aan wennen.

Gordon

Gordon, artiesten en roepnaam van Cornelis Willem Heuckeroth, is een Nederlandse zanger, presentator, columnist, schrijver en ondernemer. Gordon was eerder dit jaar veel in het nieuws, vanwege zijn relatie met de Australische Gavin. De twee gingen na een paar maanden toch uit elkaar en vanaf dat moment heeft Gordon amper nog iets van zichzelf laten zien of horen.

Gemengde reacties

Doordat Gordon niets meer deelt, wisten mensen niet hoe hij er vandaag de dag uitziet en dat werd afgelopen dagen duidelijk, toen hij zong tijdens het MAX Kerstconcert. Voorheen had Gordon korte, lichte krullen, maar nu is het langer, stijl en naar één kant gekamd.

Tv-kijkers reageren massaal op het promofilmpje van Omroepmax en ook op X zijn de meningen verdeeld over Gordons nieuwe look. Veel mensen vergelijken de look met een bekend tv-personage van Paul de Leeuw: ‘Bob de Rooij is terug.’ Ook reageert iemand met de woorden dat Gordon geen foute kersttrui draagt, maar een fout kerstkapsel. Of deze look alleen voor kerst was, is niet bekend. Als hij er zelf maar tevreden mee is, toch?

Bron en Beeld: Instagram Omroepmax

Delen

Meer over Gordon

LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
Nieuwe look voor Gordon 'Na al het gezeik over m'n haar'
Nieuwe look voor Gordon ‘Na al het gezeik over m’n haar’
Lees alle artikelen over Gordon