100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Nieuwe uitdaging voor Simon Keizer: ‘Nog niet eerder gedaan’

Simon gaat binnenkort iets heel leuks en spannends doen. Hij kan er nog niet alles over vertellen, maar de details beloven heel veel goeds.

Simon Keizer

Een jaar geleden zag het leven van Simon Keizer er nog heel anders uit dan nu. Hij maakte toen nog deel uit van het immens populaire duo Nick en Simon. In april 2023 gaven Nick en Simon een reek afscheidsconcerten nadat bekend werd dat Nick en Simon na 17 jaar zouden stoppen als muzikaal duo.

Nog niet eerder gedaan

Simon heeft maandenlang genoten van een lege agenda, maar hij is steeds vaker weer te zien op tv en op de radio en dat is natuurlijk fantastisch voor alle fans. Nu staat hem een nieuwe uitdaging te wachten. Hij speelt namelijk een verrassende rol in de muzikale kerstshow Santa Clause is Coming to Town in de Ziggo Dome in Amsterdam. Simon gaat samen met het Noordpool Orkest kersthits zingen.

‘Het wordt in ieder geval een verfrissend optreden. Ik heb ontzettend veel zin om mee te doen aan dit geweldige kerstspektakel. Kerst vind ik echt een familiefeest en dat past perfect bij de show Santa Clause is Coming to Town. Wat ik precies ga doen, mag ik nog niet verklappen. Maar het is iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het wordt heel verrassend’, vertelt Simon via zijn Instagramstory. Wat een fantastisch avontuur. Dit moet vast en zeker een magische Kerst worden.

Bron en Beeld: Story en Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Simon Keizer