100%NL magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer: ‘Dit heb ik nog nooit ervaren’

Simon gaat inmiddels een paar weken zonder Nick door het leven en dat na een periode van 18 jaar. Hij vertelt over zijn plannen en lege agenda.

Simon Keizer

In hartje Volendam wonen Simon en Annemarie Keizer. Op jonge leeftijd werd Simon Keizer al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken.

Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan. Het duo is inmiddels geschiedenis.

Dankbaar

Simon vertelt aan RTL Boulevard hoe dankbaar hij is voor de duizenden fans al die jaren. Zo is hij nog steeds onder de indruk van hen na de afscheidsconcerten. De reacties na afloop waren ‘gigantisch’. ‘Na een paar uur werd ik op de schouder getikt van: er staan nog steeds fans bij de uitgang. Ik liep naar buiten en daar stonden nog honderden fans te wachten. Ik ben die fans zo dankbaar, dat zei ik ook in elke show. Door die fans hebben wij ons leven mogen leiden.’

Solo

Voor zowel Nick als Simon is het wennen dat zij geen duo meer zijn. Nick heeft soloplannen en hij is binnenkort met zijn eigen muziek te bewonderen. Simon heeft nog niet zoveel plannen en dat vindt hij eigenlijk wel prima. ‘Dit heb ik nog nooit ervaren, wakker worden en dat er niet iets is dat ik moet doen. Ik ben heel bewust aan het ervaren hoe het is om gewoon thuis vader te zijn. En dat is leuk’, vertelt hij. Wel heeft hij 3 optredens met The Streamers gepland staan in oktober, dus voor alle fans die Simon missen; dit is je kans om hem weer live te zien zingen!

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Simon Keizer

ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Lees alle artikelen over Simon Keizer