100%NL Magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Nieuwe vriendin Thomas Berge jaagt hem de stuipen op het lijf!

Of Thomas Berge na deze hilarische grap nog net zo gek is op zijn nieuwe vriendin als in het begin, dat vragen we ons af...

Hilarische video

Een paar dagen geleden deelde Thomas Berge het vrolijke nieuws opnieuw smoorverliefd te zijn. Hij is gevallen voor de charmes van de blonde schone Elianne Zweipfennig. Met een hele romantische foto op Instagram maakte hij dit leuke nieuws bekend. ‘Gek op jou’, schreef Thomas bij het kiekje.

Maar of Thomas nog steeds zo gek op Elianne is, dat valt te betwijfelen. De blonde presentatrice post een hilarische video op Instagram en wij kunnen niet stoppen hem te bekijken. TE GRAPPIG!

Nietsvermoedend loopt Thomas de woonkamer binnen met een tas boodschappen. Wat hij niet weet is dat zijn kersverse vriendin met smart zit te wachten om hem de stuipen op het lijf te jagen. En dat lukt haar! Thomas gilt als een keukenmeid als hij wordt overvallen. Het levert een hilarische video op, die je hieronder ziet.

Reactie Thomas

Gelukkig kan Thomas er wel om lachen. ‘Toch hou ik van je’, schrijft hij onder de video van Elianne.

En dat is maar goed ook, want Thomas houdt zelf ook wel van een grap op zijn tijd. Zijn ex Myrthe Mylius is vaak het doelwit. Vorig jaar deelde Thomas nog een video waarin hij een hele hete peper langs haar wijnglas haalde. ‘Zo Myrth…payback time!’, schreef Thomas destijds bij de grappige video.

Aan 100%NL Magazine liet Thomas enige tijd geleden nog weten dat Thomas en Myrthe bij elkaar wonen, en dat dat de beste keuze is die hij ooit heeft gemaakt. Samen hebben ze een zoon Jack.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge