100%NL Magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

FOTO: Dít is de nieuwe vriendin van Thomas Berge!

Vlinders in de buik voor de artiest! Thomas Berge laat zijn volgers weten dat hij de liefde heeft gevonden. Ook deelt hij een schattige spiegelfoto met zijn nieuwe vriendin. Zo ziet de nieuwe vriendin van Thomas Berge eruit!

Vriendin van Thomas Berge

De Nederlandse zanger, 31 jaar, heeft opnieuw de liefde gevonden. Zo deelt hij een foto van zijn nieuwe vriendin met de tekst: “Gek op jou!”.  De liefde spat van de foto af, super leuk! Elianne Zweipfennig is de naam van de gelukkige dame in kwestie. Het lijkt lijkt geen impulsieve post, maar échte liefde voor Thomas.

Foto’s stromen binnen

Een paar uur later post de zanger ook een filmpje met zijn vlam in zijn verhaal. Daarna post hij nog een foto met haar in zijn verhaal met hartjes, té lief! Het houdt niet op! Ook tagt hij haar bij de foto’s. Benieuwd? neem snel een kijkje op haar Instagram!

Presentatrice

De nieuwe vriendin van Thomas Berge is presentatrice bij RUMAG, een media/nieuwsbedrijf. Ook acteert, danst en zingt ze graag! Op haar Instagram deelt ze ook een goed gevoel voor fashion met te gekke outfits.

Nieuwe periode aangebroken

Met de nieuwe relatie van Thomas is er een nieuwe periode aangebroken in het leven van de zanger. Thomas is altijd openhartig geweest over zijn verleden, waarin hij worstelde met een drank- en drugsverslaving.

Vorig jaar vertelde hij tijdens een interview met 100%NL Magazine het volgende hierover: ‘Ik dronk denk ik wel een fles wodka weg. Per dag. Dat was echt mijn dieptepunt.’ Je leest het interview hier.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge