100%NL Magazine Thomas Berge en vriendin
Zie ook:
Delen

Zó verliefd is Thomas Berge op zijn nieuwe vriendin!

Thomas berge liet pas geleden weten dat hij de liefde heeft gevonden bij een mooie dame genaamd Elianne. De zanger deelt steeds vaker foto's met zijn nieuwe vlam en schreeuwt van alle daken dat hij verliefd is!

“Je liet me weer geloven in de liefde”

Het is een tijd geleden dat we Thomas Berge zo verliefd hebben gezien. Hij schreef afgelopen weekend lovende woorden over zijn nieuwe vriendin op Instagram en plaatste daarbij een leuke foto.  ‘Jij kwam op het beste moment, liet me zien wat ik altijd heb gemist.. Je liet me weer geloven in de liefde en dat het ook precies kan zijn hoe ik het altijd voor me zag.. Jouw liefde, vrolijkheid en onvoorwaardelijke steun maakt me tot de man wie ik nu ben , i love u’, schrijft Thomas over zijn vriendin. Thomas stelt zich heel kwetsbaar op voor al zijn volgers, dit moet wel ware liefde zijn.

Samen op het terras

Onlangs deelde Thomas nog een mooie foto met zijn nieuwe vriendin Elianne op het terras! Ook hier schrijft Thomas liefdevolle woorden bij zijn foto. “dankbaar en gelukkig, elke dag is een mooie dag met jou!” Zijn vriendin Elianne reageert met “I love you” onder de foto op Instagram.

Lachen, gieren, brullen

De twee zijn niet alleen smoorverliefd op elkaar, maar ze kunnen ook onwijs lachen samen. Zo deelde Elianne een foto waarop ze beide hun tong uitsteken. Ook liet ze Thomas een keer enorm schrikken toen Thomas thuis kwam. En dat staat op film! Echt een hilarische video. 

Elianne Zweipfenning

Maar wie is de nieuwe vriendin van Thomas Berge nu eigenlijk? Elianne is werkzaam hij het social media bedrijf Rumag. Ze is daar host/presentatrice. Ook is ze opgeleid als danseres, zangeres en actrice. Leuk dat Thomas en Elianne samen ook een passie voor zingen delen! Misschien kunnen we in de toekomst een duet verwachten? 😉

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge