100%NL Magazine Amy Rose en Saul
Zie ook:
Delen

Heel mooi nieuws voor WVL-Saul en Amy Rose: ‘We houden van jou’

De tijd vliegt echt voorbij en dat beseffen Saul en Amy Rose maar al te goed. Deze liefdevolle post laat weer even zien hoeveel de twee van elkaar houden.

Saul en Amy Rose

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen van Winter vol Liefde zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen en zij zijn zelfs in verwachting van hun eerste kindje. Dit maakte het stel vier weken geleden bekend.

Heel mooi nieuws

De rest van Nederland weet het nog maar een paar maanden, maar Saul en Amy Rose zijn in werkelijkheid al één jaar samen. Het stel is al 365 dagen smoorverliefd op elkaar en daar komen nog heel veel dagen bij.

Amy Rose plaatste een reeks mooie foto’s met een hele bijzondere tekst op Instagram. ‘1 jaar jij&ik. 1 jaar onvoorwaardelijke liefde naar elkaar toe. 1 jaar vol herinneringen. 1 jaar en nog voor altijd te gaan. Dankjewel mijn lieve Saul en liefste papa to be. We houden van jou!’, schrijft zij. Het is zo mooi om te zien hoeveel Saul en Amy Rose van elkaar houden. Echte liefde!

Bron en Beeld: Instagram Amy Rose

Delen