100%NL Magazine Nikkie Plessen
Delen

Nikkie Plessen over huwelijk: “Mijn man heeft al 20 jaar last van zijn knieën”

Nikkie Plessen vormt samen met haar partner Ruben en hun twee kids een prachtig gezin. Er mist alleen nog één ding: het huwelijk!

Nikkie Plessen

Van een jonge actrice tot aan een zeer succesvol zakenvrouw: Nikkie Plessen heeft het allemaal. Toen zij in 2011 besloot om haar eigen kledinglijn NIKKIE te lanceren had ze nooit kunnen dromen wat voor imperium ze in de loop der jaren zou opbouwen. Volgens Quote heeft Nikkie op dit moment een persoonlijk vermogen van maar liefst €28 miljoen euro. WOW!

Grote liefde

Ze kreeg met haar grote liefde Ruben twee kinderen: Jolie en Alain. Jolie kwam in 2010 ter wereld en Alain in 2014. Eind vorig jaar hebben ze de familie uitgebreid met hondje Bobbie. Nikkie woont met haar gezin aan het Amsterdamse Vondelpark in een prachtig herenhuis. De inrichting van het pand is al net zo mooi als de plek waar het staat.

Huwelijk

Er mist nog één ding en dat is een huwelijk! In de nieuwste LINDA. vertelt de modeontwerpster echter dat Ruben nog maar heel even heeft om een aanzoek te doen, daarna hoeft het van haar niet meer. In gesprek met het tijdschrift grapt Nikkie dat haar grote liefde al twintig jaar last heeft van zijn knieën. Hopelijk herstelt hij snel, want de modeontwerpster heeft haar partner een ultimatum gesteld. “Ik heb altijd gezegd: je hebt nog tot mijn veertigste, daarna hoeft het van mij niet meer”, vertelt ze. Nikkie is nu 38 jaar, dus de tijd begint te dringen voor Ruben.

Bron: LINDA, Grazia. Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen