100%NL Magazine Roy Donders Michelle
Zie ook:
Delen

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?

In gesprek met ANP vertelt Roy Donders of hij en Michelle nog eens ouders willen worden. Ook vertelt hij het een en ander over hun toekomstige bruiloft.

Roy & Michelle

Wie kent hem niet? Met zijn unieke stijl en flamboyante persoonlijkheid wist Roy Donders met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ keer op keer duizenden mensen te boeien. Heel Nederland sloot hem in het hart. Al een tijdje is Roy Donders gelukkig met zijn vriendin Michelle. Met haar kreeg hij een dochter, Romi en uit een eerdere relatie kreeg Michelle al een dochter. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Luxe wellness

Vanaf woensdag zijn Roy en Michelle opnieuw te zien bij TLC en Discovery+, want het tweede seizoen van ‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’ gaat van start. In gesprek met ANP vertelt Roy over de toekomstplannen van hem en Michelle. Zo vertelt hij onder andere over de luxe wellness die zij gaan verhuren. Roy en Michelle hebben één van de kamers in hun woning namelijk omgetoverd tot gastenverblijf. Het is een luxe wellness geworden.

Nog een baby + bruiloft

Waar het nieuwe seizoen in ieder geval niét over zal gaan, is een tweede kindje voor Roy en een derde voor Michelle. ‘Nog een kindje zit er niet in, dat gaan we niet doen’, vertelt Roy stellig. Wat zij wel graag willen, is trouwen. Volgens Roy is het juiste moment alleen nog niet aangebroken. ‘Wij houden echt van een overdreven grote Amerikaanse bruiloft. Eerst alles aan kant, dan gaan we het over trouwen hebben. Maar dat we het gaan doen, dat staat als een paal boven water.’ Wie weet gaat Roy binnenkort op zijn knieën voor Michelle…

Bron en Beeld: ANP

Delen

Meer over Roy Donders

VA VA VOOM: Roy Donders en Michelle stralen op het strand in Griekenland
VA VA VOOM: Roy Donders en Michelle stralen op het strand in Griekenland
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders