100pmagazine_olcay
Zie ook:
Delen

Olcay Gulsen: ‘Ik ben op geen enkele manier een moeder, voor niemand’

Olcay heeft al jaren een relatie met Ruud de Wild (vader van 3 kinderen) en de band tussen het stel lijkt steeds sterker te worden. Olcay is nu een soort stiefmoeder, maar toch heeft zij een sterke mening over het moederschap.

Relatie

Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben sinds 2019 een relatie met elkaar. Hun relatie heeft al verschillende stormen doorstaan. Zo kreeg Ruud darmkanker en is hij vorig jaar, na een zware periode, kankervrij verklaard. Met Olcay aan zijn zij, heeft hij deze ziekte overwonnen en daar is het stel alleen maar sterker uitgekomen. Ruud heeft zelf 3 kinderen uit een eerdere relatie en Olcay heeft geen kinderwens. Toch hebben veel mensen hier een mening over en daar vertelt Olcay over in het Grazia magazine.

Moederschap

Olcay krijgt al jaren de vraag of zij samen met Ruud nog een kindje zou willen. Dit is voor haar een hele vervelende opmerking, want Olcay laat steeds weten dat zij hier geen behoefte aan heeft. ‘Mensen zeggen juist dingen als: ‘Nu kan het nog.’ Ze hebben zoiets van: het zou zo leuk zijn als jij en Ruud nog een baby krijgen. Maar ik wil dat helemaal niet; Ruud is drieënvijftig en ik ben tweeënveertig, laat ons met rust!’, laat zij weten. Voor Ruud zijn kinderen is Olcay nu een soort van stiefmoeder, maar toch wil zij dat niet per se zijn. ‘Nee, ze hebben hun eigen vader en moeder. Ik heb tegen ze gezegd: ‘Als er iets is, mag je altijd bij mij komen’, maar ik ben op geen enkele manier een moeder, voor niemand. Ik wil me ook helemaal niet met dat soort dingen bemoeien, ik ben meer degene die zorgt dat het thuis allemaal harmonieus verloopt. Omdat ik zelf nooit de behoefte heb gehad om kinderen te krijgen, trek ik ook wel mijn grens. Ik breng graag tijd met ze door, maar ik vind het bijvoorbeeld niet leuk om naar De Efteling te gaan, dus dat doe ik dan ook niet’. Olcay weet goed wat zij wil en dat laat zij dan ook graag weten.

Familie

Naast gek te zijn op haar grote liefde, is Olcay ook een echt familiemens. Zij brengt maar al te graag tijd met haar zussen en moeder door. ‘Ik kan echt een geluksgevoel hebben als ik met mijn moeder en mijn zusjes op vakantie ga. Het leven is best kort, er kan zomaar iets met een van ons gebeuren. Familie en liefde zijn zo belangrijk, daar wil ik heel bewust tijd voor maken’. Het is wel te merken dat Olcay momenteel in een gelukkige periode van haar leven zit. Prachtig om te zien.

Bron en Beeld: Grazia

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: 'Het gaat echt niet goed...'
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen