100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Trotse oma Chantal Janzen deelt foto van kinderen en kleinzoon

Chantal Janzen is een apetrotse oma die een foto van haar schattige kleinzoon deelt.

Chantal Janzen

Samen met haar leuke man Marco heeft Chantal een heel fijn, samengesteld gezien. Uit een eerdere relatie had Marco namelijk al drie kinderen, wat Chantal op jonge leeftijd gelijk bonusmoeder maakte. Samen kregen Marco en Chantal ook nog twee kinderen: James en Bobby.

Chantal is maar wat trots op haar grote gezin. Benieuwd naar hoe alle gezinsleden eruit zien? Zie hier de leukste kiekjes van Chantal’s samengestelde gezin!

Oma geworden

Vorig jaar op 30 juni werd Chantal Janzen bonusoma van een prachtige zoon genaamd Sol Zion. Esmee, dochter uit een eerdere relatie van Marco, beviel toen van haar eerste kindje. Zij kreeg haar kindje samen met Vincent van den Ende, zoon van Joop van den Ende.

Marco en Chantal waren natuurlijk door het dolle heen met deze prachtige gezinsuitbreiding en sloten Sol meteen in hun hart.

Kinderen en kleinzoon

Inmiddels is Sol alweer een half jaar oud en groeit hij als kool. Het afgelopen weekend was Sol op bezoek bij zijn opa en oma, én bij zijn twee ooms: James en Bobby. Op Instagram deelt Chantal een te schattig kiekje waarbij we Sol op de grond zien spelen samen met James en Bobby.

Chantal, en wij stiekem ook, smelt helemaal weg bij het kiekje. Esmee deelt het kiekje ook weer op haar Instagramaccount en schrijft daarbij: ‘Och och och jongetjes toch!’.

Je ziet het zoete kiekje van Sol, James en Bobby hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen