100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving

Miljuschka onthult: "Sommige mensen zijn verslaafd aan drank, sommige aan drugs en ik? Ik ben gewoon verslaafd aan...."

Smakelijke verrassing

In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland VIPS heeft tv-kok Miljuschka Witzenhausen ons op een smakelijke verrassing getrakteerd. Samen met niemand minder dan de immer charmante televisierechter mr. Frank Visser, dook ze de keuken in bij Code Rosé, waar ze niet alleen haar kookkunsten liet zien, maar ook haar liefde voor eten vol overgave bekende.

Verslaving

Miljuschka’s passie voor eten was onmiskenbaar. Toen Martien haar naar haar geheim vroeg, lachte ze en zei: “Misschien moet je het eerder een verslaving noemen. Sommige mensen zijn verslaafd aan drank, sommige aan drugs en ik? Ik ben gewoon verslaafd aan eten! Ik vind het het allerleukste wat er is, en ik kan er eindeloos over praten.” Toen Erica zich afvroeg of al dat lekkers haar niet ‘tonnetje rond’ zou maken, antwoordde Miljuschka met een knipoog: “Ja, dat klopt! Ik heb maat 44 en ik ben 90 kilo schoon aan de haak met 1.68m. Maar daar lig ik niet wakker van hoor! Ik heb kleren tot kledingmaat 56, dus ik kan nog wel even doorgroeien. Alleen mijn cholesterol vindt het niet zo leuk.”

Body positivity

Het is dan ook puur uit gezondheidsoverwegingen dat Miljuschka sinds kort iets meer oplet wat ze eet en meer beweegt. Toch blijft ze strijden voor body positivity, ofwel een positief lichaamsbeeld. Ze benadrukt het belang van het koesteren van jezelf, ongeacht je lichaamsvorm of -grootte. Door haar eigen reis naar zelfacceptatie te delen, moedigt ze anderen aan om vriendelijk te zijn voor zichzelf en om trots te zijn op wie ze zijn, van binnen en van buiten.

 

Bron: Chateau Meiland VIPS. Beeld: Instagram Miljuschka

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka