100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

Opnieuw vakantiedrama voor Dennis Weening en familie!

Het prachtige Bali brengt voor Dennis en zijn familie veel ongeluk. Nadat Stella er vorig jaar een heftige hernia kreeg, is het nu Dennis' moeder die in het ziekenhuis is beland.

Dennis Weening

Dennis Weening kennen we als die enthousiaste presentator van verschillende programma’s. Het meest bekende programma waarvan Dennis de presentatie verzorgde was Expeditie Robinson. Dit deed hij jarenlang samen met Nicolette Kluijver. Dennis is al jaren getrouwd met zijn knappe, blonde vrouw Stella en samen hebben zij twee kinderen, Coco en Charlie. Uit een eerdere relatie heeft Dennis nog een dochter, Lola.

Vakantiedrama

Vorig jaar eindigde de vakantie van familie Weening niet zoals gehoopt. Stella werd getroffen door een heftige hernia, zij kwam in het ziekenhuis terecht en moest vervolgens een operatie ondergaan. Dit jaar ging het gezin, met Dennis’ moeder mee, opnieuw naar Bali. Helaas zijn zij weer in een ongelukje terechtgekomen. Dit keer is het Dennis’ moeder die is gevallen. Stella deelt er een bericht over.

‘Ongeluk in Bali. Ja shit! deze keer niet ik maar mijn lieve schoonmoeder Mieke. Tijdens het winkelen en voeren van de zwerfdieren begon het te regenen en de tegels in Bali zijn glad. Ze gleed uit en kon niet meer opstaan, ik Den bellen, de vrouw van de winkel door de stortregen een ambulance regelen. Wat n gedoe de weg was ook deels afgezet want er was een ceremonie bezig. Uiteindelijk ambulance en Mieke door naar het ziekenhuis. Zitbot gebroken! Arme oma. Na een nacht in het ziekenhuis mocht ze gelukkig naar huis, in een rolstoel. Wel super balen… We hebben nog steeds genoten hoor in Bali alleen was het echt klote dat ze niet met alles meer mee kon..’, schrijft zij. Wat zielig. Misschien volgend jaar maar een ander vakantieland uitkiezen…

Bron en Beeld: Instagram Stellacoco

Delen

Meer over Dennis Weening

Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening