Zóveel lijkt de oudste zoon van Martijn Krabbé op zijn vader!
Zie ook:
Delen

Zóveel lijkt de oudste zoon van Martijn Krabbé op zijn vader!

Bickel Krabbé, de oudste zoon van Martijn Krabbé, vierde de afgelopen week zijn 23e verjaardag.

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé kennen we al jaren als die grappige presentator van verschillende populaire programma’s. Zo presenteerde hij Idols, X Factor, Kopen Zonder Kijken en The Voice.

Kinderen

Samen met zijn ex-vrouw Amanda Beekman kreeg Martijn vier kinderen: zoon Bickel, dochter Michelle, dochter Jasmijn en zoon Achilles.

Martijn en Amanda stapten niet één, maar twee keer in het huwelijksbootje, maar helaas mocht het niet slagen. Martijn vond opnieuw de liefde bij zijn huidige vrouw Deborah en ook Amanda heeft opnieuw het geluk gevonden. Met haar nieuwe man Harrie kreeg ze nog twee kinderen: David en Eva.

Oudste zoon

Vorige week vierde de oudste zoon van Martijn alweer zijn 23e verjaardag, reden genoeg om voor trotse vader Martijn een foto uit vervlogen tijden te delen. Op zijn Instagram pagina schreef Martijn: ‘Gefeliciteerd met je 23ste verjaardag lieve Bickel’. Dit schreef hij bij een te schattig kiekje van vader en zoon.

Een kijkje op de Instagram van Bickel leert ons dat hij net als zijn vader een entertainer is! Hij lijkt als twee druppels water op zijn bekende vader en zo te zien heeft hij ook zijn creativiteit georven. Zo speelt Bickel gitaar en zingt hij de sterren van de hemel! Benieuwd hoe Bickel eruit ziet? Dat zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Martijn Krabbé

Delen

Meer over Martijn Krabbé

Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: 'Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.'
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: ‘Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.’
Martijn Krabbé over zware periode: 'Zo teleurgesteld en veel zorgen'
Martijn Krabbé over zware periode: ‘Zo teleurgesteld en veel zorgen’
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé