100%NL Magazine Wie is de Mol
Zie ook:
Delen

Overduidelijk: zijn dit dan de kandidaten van de nieuwe Wie is de Mol?

Welke molloten kunnen het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?' ook niet meer afwachten? Er zijn deze week al meerdere hints vrijgegeven door AVROTROS en mensen speculeren er op los. Ondertussen is er al bijna uitgevogeld wie alle kandidaten zijn die meedoen!

Vanmiddag is er ook een foto vrijgegeven van de kandidaten die meedoen met het nieuwe seizoen. Hoewel de kandidaten heel onherkenbaar zijn op de foto, zien de fans al wel degelijk wie deze tien kandidaten zijn! Als je heel goed kijkt herken je de gezichten van presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager.

AVROTROS heeft de bovenstaande namen ook al bevestigd! Dit zijn dus definitief de kandidaten die meedoen met het nieuwe seizoen. We moeten alleen nog even wachten tot het nieuwe seizoen op televisie te zien is. Vanaf 5 januari 2019 is Wie is de Mol? namelijk weer te zien met Rik van de Westelaken als presentator.

https://twitter.com/jeffreydgroot/status/1060491106503270400?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Fentertainment%2F2777626%2Fzijn-dit-de-kandidaten-van-de-nieuwe-wie-is-de-mol

Bron: Twitter | Beeld: Twitter

Delen