Paniekmoment voor André Hazes 'Urn van vader gevallen'
Zie ook:
Delen

Paniekmoment voor André Hazes ‘Urn van vader gevallen’

Vanochtend sprak André Hazes bij Goedemorgen 100%NL over zijn nieuwe huisgenoot, hond Robbie, die per ongeluk zelfs de urn van zijn vader omver wierp.

André Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Al deze optredens kwamen enkele jaren geleden stil te liggen, toen André bekendmaakte verslaafd te zijn aan drank en drugs. De zanger is inmiddels een aantal jaar clean, hij is gelukkiger dan ooit met zijn grote liefde, Monique en hij staat weer veel op het podium. Geweldig om André zo blij te zien.

Urn van vader

Vanmorgen verscheen André Hazes als gast bij Goedemorgen 100%NL met Giorgio en Ingrid. Waar hij enthousiast vertelde over zijn recente toevoeging aan de familie, hond Robbie, maar met een vleugje bezorgdheid. Robbie blijkt namelijk een ravage aan te richten in het huis, inclusief het ontwrichten van de urn met de as van zijn vader. André: “Alles wat gesloopt is, is gesloopt. Ik heb een urn staan van mijn vader, en ik heb allemaal kleden in mijn huis anders glijdt de hond uit, je doet alles voor je hond en die urn kwam daarop terecht dus die kleden hebben het gered… Anders was ‘ie kapot’.

Contact met zus

Het gesprek verschuift naar zijn hernieuwde contact met zijn zus Roxeanne Hazes. André deelt zijn blijdschap om weer connectie te hebben: “Heel fijn om bepaalde dingen met elkaar te delen. We hebben dezelfde jeugd gehad, hetzelfde leven, dezelfde shit. En dat je dat kan delen met iemand die echt hetzelfde heeft gevoeld is heel fijn. In plaats van anderen die niet echt weten waar je het over hebt.”

Bron en beeld: Goedemorgen 100%NL. Headerbeeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes